EN
БЛАГОДАРИМ ЗА ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ!
Докато отговорим на запитването Ви, може да научите повече за нашите услуги:
ИМАТЕ НУЖДА ОТ ТРАНСПОРТНА УСЛУГА?
МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ!
Ще ви отговорим в най-кратък срок!
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВАРА *
Железопътен транспорт
*
- Държава *
*
- Държава *
*
*
*
ОБРАТНА ВРЪЗКА
*
*
*
*
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
*
*
*
*
*

За да можем да отговорим бързо и качествено, моля попълнете всички полета отбелязани с '*'!

EN
ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ

Нашата история, опит и възможности в железопътния транспорт

Железопътният отдел на ДИСКОРДИА е създаден през 1993 година във Варна. Стратегическото положение на отдела прави възможно бързото обслужване на превозите с фериботни кораби в региона на Черно море. Фериботните линии Варна – Иличевск – Поти – Батуми, Варна – Кавказ, Констанца – Поти са само част от възможните маршрути за превоз на вагони с фериботни кораби. Местоположението ни позволява да предлагаме на своите клиенти реекспедиция и митническо представителство на фериботният комплекс във Варна. Там под наш пряк контрол се извършват претоварни операции, укрепват се извънгабаритни товари, следят се опасните товари и се оформят превозни документи. Товари от Турция, Гърция, Сърбия и другите балкански страни от и за страните от ОНД и Русия са част от ангажиментите ни. Нашите контакти и възможности ни позволяват да осигуряваме необходимите вагони за транспорт, а нашият опит – да обслужваме и частни вагони. От 2008 година ДИСКОРДИА стана първата спедиторска компания в България, която притежава собствени вагони, а железопътния отдел управлява този собственият вагонен парк. През 2010 година стартирахме проект за мултимодален транспорт – контейнерен блок влак предлагащ почтени бизнес отношения, екологичен и иновативен. Пред нас са нови и нови проекти. В отдела работят служители още от създаването му. Голяма част от тях са с практически опит в железопътния транспорт и такива завършили и специализирали в престижни институти в България и Европа. В екипа работят както икономисти, специалисти по маркетинг и продажби, така и инженери. Дългогодишният ни опит, езиковите ни познания, нашият морал и почтеност ни позволяват да можем да разберем и вникнем в проблемите и потребностите на нашите клиенти, да можем да се договаряме и да имаме за партньори утвърдени логистични компания от Европа и Азия. С този потенциал за нас няма ограничение да организираме железопътен транспорт от всяка гара в Европа и Азия.

Партньорства с утвърдени спедитори в Европа, Украйна, Турция, ОНД.

Наши партньори са Милицер и Мюнх, ДБ Шенкер, Рейл Карго, Транс Рейл, Параходство БМФ, Украфери и други, за които не е необходимо конкуренцията да знае. ;)

Нашата нова услуга:

 • •Проект "China railway" – доставка на стоки с контейнер натоварен на платформен вагон от Китай за България, Румъния, Европа и Балканите. Ориентировъчно транзитно време 18-23 дена.
 • Нашите проекти в процес на разработка са:
 • Проект "Long way" – доставка на стоки от Северна Америка за Казахстан.
 • Запитване
  ДЕЙНОСТИ

  Разработване на оптимални варианти за Вашият транспорт

  Професионално отношение към всеки превоз и ситуация

  Безплатни консултации преди и по време на търговки сделки

  Карго застраховки

  Контакти
  БЛАГОДАРИМ ЗА ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ!
  Докато отговорим на запитването Ви, може да научите повече за нашите услуги:
  ИМАТЕ НУЖДА ОТ ТРАНСПОРТНА УСЛУГА?
  МОЛЯ ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ!
  Ще ви отговорим в най-кратък срок!
  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВАРА *
  Железопътен транспорт
  *
  - Държава *
  *
  - Държава *
  *
  *
  *
  ОБРАТНА ВРЪЗКА
  *
  *
  *
  *
  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  *
  *
  *
  *
  *

  За да можем да отговорим бързо и качествено, моля попълнете всички полета отбелязани с '*'

  ОТКРИЙТЕ ОЩЕ ЗА DISCORDIA